Papirlykke
Papirlykke
Designstudie og letterpresstrykkeri, som udvikler unikke invitationer til livets særlige øjeblikke
 
 
 
 
papirlykke_logo_white.png
 
Papirlykke_header.jpg
 
 

Om papirlykke

 

Papirlykke er et one-woman-designstudie og letterpresstrykkeri, som udvikler unikke invitationer til livets særlige øjeblikke. Papirlykke er drevet af kærligheden til papir og smukke detaljer, og ikke mindst til det gamle trykhåndværk, letterpress. 

Letterpresstryk forener design og papir på allerfineste vis, når den 100 år gamle trykpresse elegant præger designet ind i papiret. Hvert tryk er håndlavet og derfor unikt. 

Med blødt håndlavet papir, råsilkebånd og andre smukke detaljer, skaber Papirlykke invitationer og tryksager i en klasse for sig.  

Invitationen er det første glimt, dine gæster får af festen. Det er den, der sætter tanker i gang og får gæsterne til at glæde sig. Derfor er det vigtigt at gøre sig umage.


Bag Papirlykke står Mia Lykkegaard Farver – papirelsker og designdetaljenørd, et kreativt hovede, der med stor umage gør alt, hvad hun kan, for at glæde både dig og dine gæster.

Alle trykte sager, du har brug for til en festlig anledning, kan komme under kærlig behandling hos Papirlykke. Save the date, invitationer, bekendtgørelser, menukort, bordkort, bordnumre, kirkeprogram, takkekort og hvad du ellers drømmer om at gøre ekstraordinært.

 
 
 
Papirlykke_Letterpress.jpg
 

sådan arbejder

papirlykke

 
 

For bedst muligt at opfylde dine invitationsønsker og -drømme, starter samarbejdet med Papirlykke med, at du udfylder denne formular, med lidt praktiske oplysninger eller sender mig en mail på mia@papirlykke.dk så jeg kan kan give dig et prisskøn på din invitation eller tryksag.

Herefter sættes et møde op, enten på telefon eller i virkeligheden, afhængigt af, hvad der er muligt for os begge (Papirlykke holder til i København). Her taler vi om materialer, designdetaljer, farver og stemninger, og gennemgår invitationen og tryksagerne du gerne vil have lavet. Efter vores samtale modtager du et endeligt tilbud, sammen med stemningsbilleder, der indrammer opgaven. 

Nu begynder det hele at blive endnu mere virkeligt, for nu starter designprocessen. Der udvikles forskellige grafiske opsætninger og elementer, som du vælger i mellem. Det valgte design tilrettes, hvis du har kommentarer og gøres derefter klart til tryk.

Trykklichén med det færdige design, som skal bruges til at trykke på den gamle trykpresse, kan nu bestilles hjem. Det samme kan papir, silkebånd, kuverter og mv.

Arbejdet på trykpressenkan nu begynde. Farven blandes, klichén monteres, trykpressen justeres og så skal der præges. Alt dette sker i hånden.

Nu går der ikke så længe, før du har din invitation i hånden for første gang. Der er nemlig kun lidt tørretid og pakketid tilbage. Og selvfølgelig at du får sendt din smukke og meget personlige invitation ud til dine gæster.

 
 
 
papirlykke_grafik.jpg
 

god tid

 
 

Smukke detaljer og håndværk tager tid, så jeg anbefaler, at du booker din invitation mindst 8 uger før, du skal bruge den. Tiden skal bruges til at udvikle design, skabe farvepalette, vælge og bestille materialer, fremstille trykkliché, håndtrykke invitationen på trykpressen, tørretid samt samle- og pakketid.

 
 
 
Papirlykke_Invitation_Letterpress.jpg
 

pris

 
 

Alt hvad Papirlykke laver er håndlavet og designet præcis til dig. Derfor er prisen også afhængig af, hvad du drømmer om. Unikt håndlavet papir i sarte nuancer, let og svævende ægte silkebånd og skønt letterpresstryk ned i papiret, alt kan vælges til og fra. Heldigvis er det helt uforpligtende at få et tilbud, så send mig endelig en mail på mia@papirlykke.dk, så vi kan tale om det.

 

Her er et par pris-eksempler:

 
 

40 stk. letterpress invitationer på luksuriøst håndlavet papir med ægte silkebånd

PRISEKSEMPEL

Designudvikling

Klichéproduktion

Tryk

40 x håndlavet papir (A6)

40 x håndlavede konvolutter (C6)

Håndfarvet ægte silkebånd

KR. 4600

incl. moms 
 

40 stk. letterpress invitationer på tykt bomuldspapir papir

PRISEKSEMPEL

Designudvikling

Klichéproduktion

Tryk

40 x bomuldspapir 600g/m2 (A6)

40 x konvolutter (C6)

kr. 3400

incl. moms

 
 
IMG_0098.jpg
 

KONTAKT

 
 

Udfyld formularen eller send mig en mail på mia@papirlykke.dk.

Husk at dette er specialdesignede invitationer og tryksager, så jeg har brug for så mange detaljer som muligt, for at give dig det bedste skøn på din opgave. Og bare rolig! hvis du beslutter dig for at tilføje noget eller tage noget ud, efter at have fået dit tilbud, er det selvfølgelig muligt. Papirlykke ønsker at give dig dine drømmeinvitationer og tryksager, og vil altid opdatere dig om omkostninger undervejs.

 
 
Letterpress tryksager
Her er de mest gængse tryksager, der kan designes og trykkes hos Papirlykke. Hvis du har brug for noget, der ikke står på listen, kan du skrive det i 'andet'-feltet.
Er der noget du drømmer om, som ikke står på listen, så skriv det her:
Husk du har formentlig kun brug for én invitation pr. hustand, ikke pr. gæst.
Smukke detaljer og håndværk tager tid, så det anbefales, at du booker din invitation mindst 8 uger før, du skal bruge den. Tiden skal bruges til at udvikle design, skabe farvepalette, vælge og bestille materialer, fremstille trykkliché, håndtrykke invitationen på trykpressen, tørretid samt samle- og pakketid.
Hvis du allerede har en idé, et pinterestboard eller andre inspirationsbilleder du er vild med, så indsæt link her eller send billeder til mig på mia@papirlykke.dk