sådan arbejder

papirlykke

 
 

For bedst muligt at opfylde dine invitationsønsker og -drømme, starter samarbejdet med Papirlykke med, at du udfylder denne formular, med lidt praktiske oplysninger eller sender mig en mail på mia@papirlykke.dk så jeg kan kan give dig et prisskøn på din invitation eller tryksag.

Herefter sættes et møde op, enten på telefon eller i virkeligheden, afhængigt af, hvad der er muligt for os begge (Papirlykke holder til i København). Her taler vi om materialer, designdetaljer, farver og stemninger, og gennemgår invitationen og tryksagerne du gerne vil have lavet. Efter vores samtale modtager du et endeligt tilbud, sammen med stemningsbilleder, der indrammer opgaven. 

Nu begynder det hele at blive endnu mere virkeligt, for nu starter designprocessen. Der udvikles forskellige grafiske opsætninger og elementer, som du vælger i mellem. Det valgte design tilrettes, hvis du har kommentarer og gøres derefter klart til tryk.

Trykklichén med det færdige design, som skal bruges til at trykke på den gamle trykpresse, kan nu bestilles hjem. Det samme kan papir, silkebånd, kuverter og mv.

Arbejdet på trykpressenkan nu begynde. Farven blandes, klichén monteres, trykpressen justeres og så skal der præges. Alt dette sker i hånden.

Nu går der ikke så længe, før du har din invitation i hånden for første gang. Der er nemlig kun lidt tørretid og pakketid tilbage. Og selvfølgelig at du får sendt din smukke og meget personlige invitation ud til dine gæster.