KONTAKT

 
 

Udfyld formularen eller send mig en mail på mia@papirlykke.dk.

Husk at dette er specialdesignede invitationer og tryksager, så jeg har brug for så mange detaljer som muligt, for at give dig det bedste skøn på din opgave. Og bare rolig! hvis du beslutter dig for at tilføje noget eller tage noget ud, efter at have fået dit tilbud, er det selvfølgelig muligt. Papirlykke ønsker at give dig dine drømmeinvitationer og tryksager, og vil altid opdatere dig om omkostninger undervejs.

 
 
Letterpress tryksager
Her er de mest gængse tryksager, der kan designes og trykkes hos Papirlykke. Hvis du har brug for noget, der ikke står på listen, kan du skrive det i 'andet'-feltet.
Er der noget du drømmer om, som ikke står på listen, så skriv det her:
Husk du har formentlig kun brug for én invitation pr. hustand, ikke pr. gæst.
Smukke detaljer og håndværk tager tid, så det anbefales, at du booker din invitation mindst 8 uger før, du skal bruge den. Tiden skal bruges til at udvikle design, skabe farvepalette, vælge og bestille materialer, fremstille trykkliché, håndtrykke invitationen på trykpressen, tørretid samt samle- og pakketid.
Hvis du allerede har en idé, et pinterestboard eller andre inspirationsbilleder du er vild med, så indsæt link her eller send billeder til mig på mia@papirlykke.dk