Om papirlykke

 

Papirlykke er et one-woman-designstudie og letterpresstrykkeri, som udvikler unikke invitationer til livets særlige øjeblikke. Papirlykke er drevet af kærligheden til papir og smukke detaljer, og ikke mindst til det gamle trykhåndværk, letterpress. 

Letterpresstryk forener design og papir på allerfineste vis, når den 100 år gamle trykpresse elegant præger designet ind i papiret. Hvert tryk er håndlavet og derfor unikt. 

Med blødt håndlavet papir, råsilkebånd og andre smukke detaljer, skaber Papirlykke invitationer og tryksager i en klasse for sig.  

Invitationen er det første glimt, dine gæster får af festen. Det er den, der sætter tanker i gang og får gæsterne til at glæde sig. Derfor er det vigtigt at gøre sig umage.


Bag Papirlykke står Mia Lykkegaard Farver – papirelsker og designdetaljenørd, et kreativt hovede, der med stor umage gør alt, hvad hun kan, for at glæde både dig og dine gæster.

Alle trykte sager, du har brug for til en festlig anledning, kan komme under kærlig behandling hos Papirlykke. Save the date, invitationer, bekendtgørelser, menukort, bordkort, bordnumre, kirkeprogram, takkekort og hvad du ellers drømmer om at gøre ekstraordinært.